Västkusten


Unesco Världsarv – Hällristningar
Vi ligger mitt i Världsarvet, med närhet till Vitlycke museum som erbjuder utställningar, rekonstruerad bronsåldersgård, bildspel m.m. I anslutning till museet kan man beskåda 170 skålgropar och nära 300 hällristningar. Däribland finns den mest berömda av alla, Brudparet. Mer info på www.vitlyckemuseum.se


Tanumskommun beskrivs ofta som ett Bohuslän i miniatyr. Uttrycket syftar på att kommunen inom sina gränser rymmer alla de olika naturtyper som Bohuslän kan visa upp; kustbygd och fjälltrakter, tätbefolkad åkerbygd och öde skogsmarker, brusande hav och stilla skogssjöar, djupa fjordar och mjuka stränder.


Grebbestad / Fjällbacka
Från Hotel Vinbäck till Grebbestad tar det endast 5 min med bil. Grebbestad är den mest välbesökta sommarorten, sommar -livet är livligt men orten lever året runt. Här finns allt ifrån salta bad till ett rikt nöjesliv med restauranger och shopping.

Fjällbacka ligger mycket vackert på randen mellan berg och hav. I centrum av idyllen ligger torget med en byst av den välkända skådespelerskan Ingrid Bergman.


Aktiviteter/ Nöjen
Sugen på att ta en tur ut på havet och uppleva Västkusten? Varför inte provsmaka hummer eller ostron.? Eller helt enkelt bara ute efter bad och shopping. I närområdet finns det mycket att välja på. Här hittar Ni allt ifrån restauranger, pubar, till många olika badplatser. Bara 25 minuter från hotellet ligger två av Sveriges största shoppingcenter, Nordby och Torp köpcenter.

Vi hjälper gärna till att boka eller ge förslag på aktiviteter.


Erbjudanden!

Weekendpaket

Bo två nätter på vårt mysiga hotell och njut av Västkusten. Frukostbuffé, kaffe med dopp och kvällsmat ingår varje dag! Läs mer

Västkustpaketet

Övernattning i dubbelrum med 3-rätters middag på närliggande Tanums Gestgifveri. Läs mer

Hotel Vinbäck Riksvägen 76 457 32 Tanumshede

Tel: +46 (0)525 - 20074 Fax: +46 (0)525 - 29400 info@hotelvinback.se


Vår hemsida är anpassad för smartphonesPowered by Connected Media